Молода картопля в беконі - Image

Молода картопля в беконі

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ніжна молода картопля в хрусткому «одягу» з бекону відразу стає набагато смачніше, ситніше і апетитніше – тепер вона не просто гарнір, а повноцінна друга страва, яка з легкістю замінить м'ясо або рибу. Картоплю можна подати також у якості оригінальної закуски до святкового застілля. Обсмажуючи в олії, бекон починає рясно виділяти сік і аромат, який і вбирає картопля, тим самим набуваючи нові смакові нотки. До речі, якщо Ви любите аромат розмарину або інших ароматних трав, спробуйте зробити в картоплі невеликі надрізи і вставити туди по одній гілочці цієї пряності – страва придбає новий смаковий відтінок. І готувати цю просту закуску зовсім не складно. Приємного Вам апетиту.

Продукти для рецепту

Картопля очищена молода дрібна 1кг
91.69

Картопля очищена молода дрібна 1кг

1 кг

Інгредієнти

Картопля очищена молода дрібна 1кг

8 шт.

Бекон охолоджений

8 скибок

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

3 ст.л.

Сіль Єгипет

за смаком

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю добре вимийте і почистіть щіткою, при цьому зберігаючи шкірку. Опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть в мундирі до готовності.

02

Після цього злийте воду, картоплю обсушіть і дайте трохи остигнути.

03

Загорніть кожну картоплину в скибку бекону, закріпіть зубочисткою

04

Обсмажте картоплю в беконі на сковороді до появи хрусткої скоринки. Посоліть, поперчіть і відразу ж подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв