Курка по-герцогськи - Image

Курка по-герцогськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Куряче м'ясо універсальне: його можна готувати на грилі, на вогні, в вок-сковороді, запікати в духовці, варити або смажити на сковороді. Курка по-герцогськи - один з безлічі смачних рецептів приготування курячих страв. Якщо строго дотримуватися дієти, але при цьому не відмовляти собі в улюблених м'ясних ласощах, для страви бажано вибирати грудки найбільш молодої птиці, молоде м'ясо набагато корисніше і більш дієтичне, ніж старе. Готове м'ясо кладуть на сервіровочні тарілки, поливають соусом, прикрашають зеленню і відразу подають до столу.

Продукти для рецепту

Грудинка куряча
219.50

Грудинка куряча

за 1 кг

Інгредієнти

Грудинка куряча

4 шт.

Масло вершкове домашнє

1,5 ст. л.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

2 ч. л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

4 ст. л.

Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л

4 ст. л.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г

4 ст. л.

Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л

2 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

1,5 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду, покласти в сковороду вершкове масло і влити рослинну олію. Викласти курячі грудки, обсмажувати до золотистого кольору.

02

Додати до курки в сковороду бульйон і бренді, тушкувати до готовності курки. Перекласти готове м'ясо на гарячі тарілки.

03

Змішати в невеликій каструлі вершки і яєчні жовтки, перемішати. Поставити на вогонь, нагріти, але не доводити до кипіння. Влити в суміш жовтків і вершків теплий бренді, підпалити. Коли соус вигорить, полити ним курку на тарілці, подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв