Кури по-арабськи - Image

Кури по-арабськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 10 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Куры по-арабськи - це поєднання звичного курячого м'яса у незвичному маринаді з часнику. Так, арабська кухня уміє дивувати. Як ви встигли помітити у багатьох рецептах такої кухні не обходиться без спецій: часник, кориця, паприка та інші прянощі, і це ще не увесь список. Взагалі, м'ясо у арабів часто використовується тільки у свята, нам пощастило набагато більше, ми його можемо вживати хоч щодня! Відомо, що куряче м'ясо - основа здорового харчування, яке ховає в собі величезну кількість корисних речовин. Одним словом, універсальний засіб як для підтримки фігури, так і для смачного обіду. Погодьтеся, поєднувати корисне з приємним, так чудово!

Інгредієнти

Курка

700 г.

Яйце

2 шт.

Борошно

40 г.

Олія

50 мл.

Лимонний сік

1 ч. л.

Вода

1 ст.

Часник

1 зубчик

Сіль

за смаком

Зелень

пучок

Етапи приготування

01

Спершу приготувати часниковий розчин. Для цього часник обчистити від шкірки і дрібно нарізати. Додати його в склянку води з лимонним соком.

02

Курку помити, порізати на шматки і маринувати разом із зеленню в приготованому розчині мінімум одну годину. Далі нарізати цибулю і обсмажити її на олії.

03

У посудину вбити яйце, додати пасеровану цибулю, зелень і все посолити. Шматочки курки (мариновані) обваляти у борошні, потім умочити в яєчно-цибульну суміш і обсмажити на сковороді.

04

Коли курка обсмажиться, перекласти її в розігріту до 180ºС духовку і полити яєчною сумішшю, що залишилася. Запікати 50 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кури по-арабськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua