
Курячі рулетики в беконі
Курячі рулетики в беконі - швидка в приготуванні, ситна, апетитна і дуже смачна страва. При запіканні куряча начинка просочується запаморочливим ароматом бекону, який в свою чергу покривається хрусткою скоринкою. Завдяки цьому всередині рулетики залишаються дуже ніжними, м'якими і соковитими. Страву можна подавати разом з гарніром, а можна представити у вигляді закуски і подати до нього соус. Рулетики з курки виглядають дуже гарно, тому ідеально підійдуть і для святкового столу.
Інгредієнти
Куряче філе
300 г.
Сирокопчений бекон
100 г.
Булочка
100 г.
Молоко
150 мл.
Чорнослив (без кісточки)
100 г.
Ядра грецьких горіхів
50 г.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Булочку замочити в молоці, філе пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш із розмокшою булочкою. Посолити, поперчити, добре перемішати.
03
Приготувати начинку для рулетиків: змішати подрібнені в блендері горіхи і дрібно нарізаний чорнослив.
04
У середину сформованих із фаршу коржиків покласти трохи начинки, зліпити котлетки і обернути їх смужками бекону.
05
Викласти рулетики у форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів