Куряча печінка з грибами - Image

Куряча печінка з грибами

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У цьому рецепті поєдналися два дуже корисних продукти - печінка і гриби. Страва з цих інгредієнтів здивує не лише чудовим смаковим поєднанням, але і подвійною порцією вітамінів. Для того, щоб печінка вийшла м'якою, її не слід переварювати. А в якості грибів можна використати усіма нами улюблені шампіньйони. Цей грибний делікатес відмінно поєднується із м'ясними стравами, і не тільки, його корисність не описати на одному аркуші паперу. Вже не терпиться спробувати? Не втрачайте час і готуйте разом з нами! Хороша їжа - запорука відмінного настрою на весь день. Переконайтеся в цьому самі! Користуйтеся нашим рецептом - і все неодмінно вийде!

Інгредієнти

Куряча печінка

500 г.

Гриби (печериці)

200 г.

Цибуля

1 шт.

Олія

5 мл.

Сіль

за смаком

Сметана

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Нагріти сковороду і налити соняшникову олію. На повільному вогні дати їй підігрітися. Цибулю почистити і нарізати. Потім висипати в сковорідку і смажити 5 хвилин.

02

Поки смажиться цибуля, треба встигнути підготувати гриби. Спочатку помити, а потім очистити гриби. Після, нарізати їх і додати до цибулі. Готувати ще 20 хвилин, доки рідина не випарується.

03

Курячу печінку обов'язково слід помити і очистити. Обсмажити на окремій сковороді на рослинній олії. Після того, як печінка стане готовою, додати її до печериць. Сюди ж додати сметану, сіль та інші приправи, які вам подобаються. Тушкувати 10 хвилин. Страва готова!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Куряча печінка з грибами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua