Куряча печінка з яблуками - Image

Куряча печінка з яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Щоб сніданок, обід або вечеря були повноцінними, при цьому не відкладалися у вигляді жирів у вашому організмі і ніс йому тільки корисні вітаміни та мікроелементи, вам потрібно знати і вміти, як і з яких продуктів готувати їжу. Щоб, наприклад, вечеря вийшла досить легкою і корисною, радимо зробити легкий гарнір, а до нього - курячу печінку з яблуками. Адже саме куряча печінка містить таку ж кількість білка, як і грудинка курки. Крім цього в ній багато фолієвої кислоти, яка відповідає за імунну та кровоносну систему, а також вітаміну А. Що стосується яблук, то їх потрібно вживати щодня в будь-якому вигляді, щоб берегти своє серце. Так за невеликий проміжок часу ви приготуєте дійсно смачну і корисну вечерю.

Продукти для рецепту

Печінка куряча розморожена
115.40

Печінка куряча розморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка куряча розморожена

500 г

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

400 г

Цибуля

2 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю наріжте півкільцями

02

Печінку наріжте невеликими шматочками.

03

Яблука очистіть, видаліть серцевину і натріть на середній терці або наріжте тонкими шматками, залежно від того, який варіант вам більше подобається.

04

У сковороді на олії обсмажте цибулю до м'якості.

05

Додайте печінку і обсмажте її 5 хвилин.

06

Потім покладіть яблука, посоліть і поперчіть за смаком і смажте, періодично помішуючи, ще близько 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв