Куардак - Image

Куардак

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Куардак - національне казахське "кулінарне надбання". Основною і невід'ємною частиною цієї азіатської страви є м'ясо, точніше - його субпродукти (нирки, печінка, легені та інше). Уся казахська кухня, починаючи з кінця 19 століття використовувала як головні інгрідієнти виключно на молоко і м'ясо. Для приготування цієї страви, прийнято використовувати бараняче м'ясо, але дозволяється ще яловичина і конина, а готують куардак - в казані. Ідеальне місце для готування вважається природа, яка подарує вам свіже повітря і душевний сімейний відпочинок. Аромат м'яса, прянощів і овочів - шикарне свято смаку! Додайте ще одну свіжу ідею для обіднього столу і почастіше балуйте рідних смачними, ситними обідами.

Інгредієнти

Баранячі субпродукти

500 г.

Цибуля

2 шт.

Морква

2 шт.

Помідори

2 шт.

Болгарський перець

3 шт.

Зелень

за смаком

Приправи,сіль

за смаком

Картопля

500 г.

Жир

100 г.

Етапи приготування

01

Підготувати баранячі субпродукти: легені, серце, печінку, нирки. Нарізати все невеликими шматочками. Помістити в миску. Відкласти.

02

У підготовлений казан помістити жир. Обсмажити. Після - прибрати шкварки. Викласти м'ясо, окрім печінки.

03

Перейти до овочів. Помідори помити. Нарізати часточками, цибулю - півкільцями. Закинути в казан до м'яса.

04

Моркву і болгарський перець теж помити і нарізати соломкою. Відправити слідом за помідорами і цибулею. Перемішати.

05

Зелень посікти. Всипати в казан. Приправити. Посолити. Перемішати. Тушкувати півгодини.

06

В цей час підготувати картоплю: очистити і нарізати кубиками. Відправити до казана разом із відкладеною раніше печінкою. Додати 80 мл. води. На середньому вогні тушкувати до готовності. У кінці - додати лавровий лист.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв