
Коурма лагман
Якщо ви надумали що-небудь приготувати з м'ясом, тоді навіть не варто довго думати. Відразу приступайте до приготування коурми. Коурма - це обсмажене і залите розтопленим жиром м'ясо (зазвичай телятина). Раніше, коли не було холодильників, таким чином намагалися зберегти м'ясо як можна довше. Зараз же прогрес не стоїть на місці, але рецепт страви залишився, і сьогодні ми пропонуємо вам рецепт страви коурми з локшиною і овочами. Як не дивно, але готувати цю страву досить швидко, а виходить вона ситною і калорійною. Вона цілком зійде як повноцінна страва, оскільки тут є і гарнір, і овочі. А ще у нього дуже насичений смак.
Інгредієнти
Телятина
75 г.
Помідори
30 г.
Морква
30 г.
Цибуля
30 г.
Часник
5 г.
Бульйон м'ясний
50 г.
Локшина
100 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова
за смаком
Етапи приготування
01
Локшину відварити, висушити. Підсмажити 5 хвилин.
02
Телятину відварити, нарізати тонкими скибочками. Посолити, поперчити.
03
Цибулю, моркву, помідори очистити, нарізати скибочками. Змішати з м'ясом. Тушкувати 15 хвилин.
04
Локшину змішати з м'ясом і овочами. Залити м'ясним бульйоном, додати різаний часник, тушкувати 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів