Клопсіки з телятини в соусі - Image

Клопсіки з телятини в соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Телятина - нежирне і ніжне м'ясо. У цього виду м'яса вишуканий і ніжний молочний смак. Крім того, телятина - низькокалорійне дієтичне м'ясо. Воно багате холіном, вітамінами групи В: В3, В6 і мінеральними речовинами: фосфором, залізом, сіркою, міддю, цинком, кобальтом. Із телятини можна приготувати велику кількість дуже поживних, смачних і корисних страв. Приготуйте із телятини клопсіки в соусі - страву польської кухні. Нескладна в приготуванні і смачна, ця страва внесе різноманітність у раціон Вашої родини.

Інгредієнти

Телятина

400 г.

Петрушка

10 г.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Борошно пшеничне

за смаком

Зелень

за смаком

Етапи приготування

01

Телятину прокрутити через м'ясорубку двічі. Додати до фаршу яйце, посолити і поперчити за смаком, перемішати.

02

Сформувати кульки. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти у воду кульки із фаршу, вода повинна лише трохи покривати кульки, варити 15-20 хвилин на невеликому вогні.

03

Клопсіки вийняти, а на основі бульйону від них можна приготувати соус.

04

Викласти клопсіки на тарілку, полити соусом, посипати зеленню. Подавати зі свіжими овочами, рисом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Клопсіки з телятини в соусі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua