
Карі овочеве
Якщо ви вибрали в якості вечері овочеве каррі, то ви зробили правильний вибір. Каррі дуже легке, але разом з тим дуже корисне і поживне, а ще неймовірно смачне. Тому страва чудово підходить для вечері. А аромат у страви запаморочливий. Коли будете готувати її, всі присутні в будинку будуть зачаровані цим східним ароматом киплячої і булькаючої на плиті страви. Адже, вона прийшла до нас з індійської кухні. Страва, крім перерахованих вище переваг, має ще одну - її дуже швидко і легко готувати. Крім того, вона дуже добре підходить для вегетаріанців і тих, хто поститься, тому що не містить м'яса, а жир можна замінити на соняшникову олію. Подавати страву можна з рисом, відвареною картоплею або коржиками наан.
Інгредієнти
Зелена стручкова квасоля
250 г.
Картопля
3 шт.
Помiдори
3 шт.
Смалець
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зуб.
Порошок-карi
1 ст. л.
Сiль
за смаком
Сік лимона
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на смальцi.
02
Додати порошок-карі і тушкувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні. Потім додати нарізані кубиками помідори, очищені, подрібнені стручки зеленої квасолі.
03
Коли квасоля буде готова, додати очищену, і дрібно нарізану картоплю.
04
Тушкувати карі до готовності. Додати сіль і сік лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів