Капуста, маринована з буряком - Image

Капуста, маринована з буряком

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Приготувати таку капусту зовсім не складно, рецепт дуже простий. Для гостроти і більшого аромату можна додати до капусти корінь селери, для більшого хрускоту пару листів смородини або вишні. В цей вид капусти можна додавати будь-які спеції, які підходять для страв з овочів, це може бути паприка, петрушка, кориця, сушений кріп, гвоздика. Капусту, мариновану з буряком, можна подавати з рисом, картопляним пюре, відвареними макаронними виробами і тушкованими овочами, а зі смаженою картоплею - просто смакота. Капуста, маринована з буряком, подається в охолодженому вигляді. Особливо це блюдо буде незамінне в зимову пору, коли у людей починається глобальна нестача вітамінів.

Інгредієнти

Капуста

2 кг.

Морква

2 шт.

Часник

1 шт.

Буряк

1 шт.

Олія

150 мл.

Вода (для маринаду)

1 л.

Цукор

150 г.

Лавровий лист

2 шт.

Духмяний перець горошком

2 шт.

Оцет 9%

150 г.

Сіль

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Підготувати овочі. Спочатку узяти капусту. Нарізати квадратиками невеликими. Висипати в миску.

02

Очистити дві моркви і буряк. Натерти овочі на великій терці. Висипати до капусти. Перемішати.

03

Далі приготувати маринад. Для цього змішати у воді сіль, цукор, олію, перець і лавровий лист. Закип'ятити. В цей час підготувати часник і роздавити пресом.

04

Перекласти капусту в каструлю. Воду зняти з вогню. Додати часник і оцет. Залити отриманим, гарячим маринадом капусту.

05

Накрити капусту тарілкою. Залишити на день при кімнатній температурі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Капуста, маринована з буряком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua