Фрітатта з картоплею і м'ятою - Image

Фрітатта з картоплею і м'ятою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фрітатта з картоплею і м'ятою має оригінальний, незвичайний і цікавий освіжаючий смак. Ця страва також дієтична, адже в її основі овочі. Сир пармезан і маслини надають страві оригінальний смак і аромат. Це дуже хороша ідея для сніданку для всієї родини, адже омлет має велику кількість білків і вуглеводів, з'ївши страву ви отримаєте відчуття ситості і наберетеся сил для початку дня. Хоча фрітатту можна подавати як на сніданок, так і на обід або навіть вечерю. За смаком в омлет можна додати солодкий перець, броколі, помідори, баклажани – ці овочі впишуться просто ідеально. До фрітатти можна подати салат зі свіжих овочів або капусти.

Інгредієнти

Картопля

450 г.

Цукіні

100 г.

Зелений горошок

100 г.

Маслини

100 г.

Сир пармезан

60 г.

М'ята свіжа

20 г.

Яйце куряче

5 шт.

Олія рослинна

20 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності, а потім злити воду. Цукіні помити, нарізати скибочками і відварити протягом 2-3 хвилин. Маслини очистити від кісточок (якщо це необхідно) і дрібно нарізати.

02

Сир натерти на крупній тертці. З горошку злити рідину. М'яту помити, просушити, дрібно нарізати. Змішати картоплю, горошок, цукіні, маслини, м'яту, сир. Яйця трохи збити.

03

Духовку розігріти до 180°C градусів. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти овочі і залити яйцями. Смажити 3 хвилини. Потім помістити сковороду в духовку і запікати 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Фрітатта з картоплею і м'ятою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua