Печінка смажена по-строганівськи - Image

Печінка смажена по-строганівськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Легкий свіжий і смачний рецепт приготування печінки. Що ще може бути краще?! Рідко можна зустріти варіант, коли рецепт такий простий і при цьому дуже смачний і приємний. Ніжна печінка, ароматна цибуля, сметанка - і чудова страва готова. Достатньо тільки посипати її зеленню, щоб надати ще більший аромат. А також приготувати легкий гарнір, щоб доповнити сімейний обід. Створіть приємну теплу атмосферу за домашнім столом - приготуйте смажену печінку по-строгановски, і ваші рідні будуть дякувати вам за таку приємну вечерю. До того ж страва готується досить швидко. Не кажучи вже про корисні властивості печінки, адже у неї їх дуже багато.

Інгредієнти

Яловича печінка

500 г.

Сметана

250 г.

Олія

40 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сіль

8 г.

Перець мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю порізати дрібними кубиками. Печінку помити, почистити від плівок та нарізати шматочками товщиною 1-1,5 см.

02

На олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі печінку та продовжувати обсмажувати.

03

Коли шматочки печінки обсмажаться з усіх сторін, її можна посолити та поперчити. Додати сметану, як тільки вона закипить, зменшити вогонь та тушкувати до готовності.

04

Через 15-20 хвилин печінка повинна бути готовою. Подавати з гарніром, посипавши зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печінка смажена по-строганівськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua