
Риба з томатами та італійськими травами
Італія – не тільки законодавиця мод, але й ціла кулінарна індустрія. Не секрет, що італійці знають толк в приготуванні смачної, вишуканої і пікантної їжі. І зараз ми це доведемо на прикладі пропонованої страви. Риба з томатами – комбінація досить таки природна і гармонійна. Так, кисло-солодкий помідор робить смак риби більш виразним, багатим і насиченим, а також забирає зайву жирність. Томатний сік, змішуючись з оливковою олією і пряними італійськими спеціями, утворює чудовий соус-маринад, що надає рибі ніжність і соковитість. Запечена рибка має хрустку скоринку і апетитний вигляд. Рекомендуємо додати трохи лимонного соку: він підкреслить природний аромат риби.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
150 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Орегано Auchan 20г
3 г
Цукіні
30 г
Помідори рожеві фасовка
30 г
Розмарин, шт
2 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе риби помити, додати сіль, перець, спеції. Залишити маринуватися на 10 хвилин. Розігріти сковороду з оливковою олією. Цукіні і помідори помити, нарізати кубиками й обсмажити на оливковій олії.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. У форму для запікання (або на деко) викласти овочі, зверху укласти філе риби. Поставити в духовку і запікати близько 10 хвилин. Подавати рибу з овочами, зеленню і скибочкою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів