Риба в кунжуті - Image

Риба в кунжуті

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Що спільного, – запитаєте Ви, – між свіжою рибкою і натуральним йогуртом? Відповідь не здасться Вам очевидною, але повірте: ті смакові відчуття, які Ви отримаєте завдяки комбінації вищезазначених інгредієнтів, не тільки здивують, але й уб'ють наповал. Отже, Вашій увазі до неподобства смачна, оригінальна і просто гарна страва японської кухні – риба, смажена в кунжуті. Йогурт тут виступає маринадом, який робить філе ще м'якше і ніжніше. Він же сприяє рівномірному обволіканню панірувальною сумішшю кожного шматочка риби. Від цього рибка виходить ще більш апетитною, із золотистою хрусткою скоринкою. А кунжут надає приємний горіховий смак, що тільки додасть пікантності в страву.

Продукти для рецепту

Сухарі панірувальні
99.99

Сухарі панірувальні

за 1 кг

Інгредієнти

Сухарі панірувальні

100 г

Кунжут

15 г

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

560 г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

15 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200 градусів. Рибу (бажано філе) розрізати на порційні шматки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

02

Змішати сухарі з кунжутом. Кожен шматочок риби вимочити у йогурті, а потім в панірувальній суміші. Розігріти на сковороді олію і обсмажити на ній рибу до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв