
Стегенця в карамельній скоринці
Представляємо вашій увазі досить простий метод приготування стегенець, але непростих стегенець, а в карамельної скоринці. Цей рецепт дійсно дуже легкий. Причому смак страви вас здивує. Найголовніше, страва є економною, так як при її приготуванні вам не знадобиться багато продуктів. Все, що вам потрібно - це курячі стегенця, спеції, а ще трохи зусиль. Отже, ви зможете отримати ці чудові хрусткі і трошки солодкуваті стегенця. Ми б навіть сказали, що вони виходять не зовсім солодкими, а тільки мають трохи вловимий солодкуватий післясмак. Таким чином, ви зможете порадувати ваших рідних не зовсім звичайними стегенцями. І вони, будьте впевнені, точно не відмовляться від такої страви.
Інгредієнти
Стегенця
2 шт.
Цукор
1 ч. л.
Вода
4 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Для приготування карамелі суху сковороду поставити на вогонь і насипати цукор.
02
Плавити цукор, не перемішувати.
03
Коли цукор стане коричневим - влити воду.
04
Стегенця посолити, поперчити за смаком і викласти в ємність.
05
Рівномірно полити їх отриманою карамельною водою.
06
Поставити стегенця в розігріту до 200°C духовку. Готувати 40 хвилин до повної готовності м'яса і золотої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів