Стегенця в карамельній скоринці - Image

Стегенця в карамельній скоринці

Кількість порцій: 2Час приготування: 55 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі досить простий метод приготування стегенець, але непростих стегенець, а в карамельної скоринці. Цей рецепт дійсно дуже легкий. Причому смак страви вас здивує. Найголовніше, страва є економною, так як при її приготуванні вам не знадобиться багато продуктів. Все, що вам потрібно - це курячі стегенця, спеції, а ще трохи зусиль. Отже, ви зможете отримати ці чудові хрусткі і трошки солодкуваті стегенця. Ми б навіть сказали, що вони виходять не зовсім солодкими, а тільки мають трохи вловимий солодкуватий післясмак. Таким чином, ви зможете порадувати ваших рідних не зовсім звичайними стегенцями. І вони, будьте впевнені, точно не відмовляться від такої страви.

Інгредієнти

Стегенця

2 шт.

Цукор

1 ч. л.

Вода

4 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Для приготування карамелі суху сковороду поставити на вогонь і насипати цукор.

02

Плавити цукор, не перемішувати.

03

Коли цукор стане коричневим - влити воду.

04

Стегенця посолити, поперчити за смаком і викласти в ємність.

05

Рівномірно полити їх отриманою карамельною водою.

06

Поставити стегенця в розігріту до 200°C духовку. Готувати 40 хвилин до повної готовності м'яса і золотої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Стегенця в карамельній скоринці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua