Дієтичні булочки для гамбургерів - Image

Дієтичні булочки для гамбургерів

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Гамбургер - вид сендвіча, що складається з рубаної смаженої котлети, що подається всередині розрізаної булки. 27 липня 1900 американський гастроном Луї Лессінг у своєму рідному місті Нью-Хейвен продав перший гамбургер. У 1921 році в Канзасі відкрилася компанія White Castle, фірмовою стравою якої були дивовижні в той час гамбургери. Наприкінці 1940-х у компанії White Castle стали з'являтися конкуренти, з яких найсерйознішим став Макдональдс. Цей час можна і вважати початком ери індустрії фаст-фуда. Загалом історія, як бачите, у гамбургера дуже багата. За дієтичними міркуваннями і пропонуємо прекрасний рецепт приготування дієтичних булочок для гамбургерів.

Інгредієнти

Пшеничне борошно

300 г.

Цільнозернове борошно

200 г.

Сіль

1, 5 ч. л.

Цукор

1, 5 ст. л.

Олія

2 ст. л.

Вода

330 мл.

Дріжджі

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Змішати 2 види борошна, дріжджі, цукор і сіль. Добре перемішати. Додати олію і воду. Змішати тісто до однорідності.

02

Накрити тісто і відправити в холодильник мінімум на 24 години.

03

Потім, дістати тісто і вимісити 1-2 хвилини. Поділити тісто на 8 частин і сформувати булочки.

04

Накрити булочки серветкою і дати піднятися. Можна посипати кунжутом. Потім випікати булочки 20 хвилин при температурі 220°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв