
Курка в овочевому рагу
Саме слово "рагу" перекладається з французької як "збуджувати апетит". Напевно, недаремно саме цій страві дали таку цікаву назву, адже її м'який смак відомий багатьом. Ця страва має дуже багато аналогів в різних країнах, в різних кухнях. І хоча там його позначили іншим словом, все ж це те ж рагу. Існує рагу овочеве, в якому використовують тільки овочі. Але наш рецепт - це рецепт рагу з куркою. Саме вона робить страву більш ситною і ще смачнішою, ніж звичайне рагу. Мінімум калорій, але максимум задоволення ви отримаєте, спробувавши рагу за нашим рецептом. Ми впевнені, ваші рідні будуть не менеш здивовані, і захочуть це рагу ще і ще.
Інгредієнти
Куряче філе
1 кг.
Кабачок
450 г.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Солодкий перець
1 шт.
Томати у власному соку
400 г.
Часник
2 зубчика
Зелений базилік
за смаком
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе порізати на великі шматочки.
02
Кабачок, цибулю і перець також нарізати крупно.
03
На великому вогні, розігріти в сотейнику соняшникову олію і обсмажити в ньому шматочки філе. Обсмажувати слід не все філе, а в 2-3 заходи до золотистої скоринки.
04
Потім м'ясо викласти на тарілку, а в сотейник висипати нарізану цибулю, тільки вогонь, при цьому, зробити трохи менше середнього. Цибулю смажити 3-4 хвилини.
05
Після чого додати нарізані кабачок і перець, продовжувати смажити ще хвилин 10.
06
Потім обсмажені шматочки м'яса повернути в сотейник. Додати розім'яті помідори разом із соком. Посолити і поперчити за смаком і довести до кипіння.
07
Після чого накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 20 до повної готовності м'яса і овочів.
08
Поки страва тушкується, натерти часник на дрібній тертці, а базилік дрібно нарубати ножем.
09
Коли страва буде готова, вимкнути вогонь, посипати тертим часником і базиліком, накрити кришкою і дати постояти хвилин 5.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів