
Курячі ковбаски (рецепт для НВЧ-печі)
Курячі ковбаски в мікрохвильовій печі робляться зовсім нескладно і тільки з натуральних інгредієнтів. Вони виходять з дуже насиченим смаком і шалено апетитним ароматом. Одним з головних переваг приготування таких ковбасок, є те, що ви самі можете вирішувати які компоненти будуть складати вашу начинку. Крім горіхів до курячого м'яса можна додавати твердий сир, часник, моркву або інші овочі. Ковбаску можна просто нарізати шматочками і подати на стіл, або приготувати з нею дуже смачні і ароматні бутерброди.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
350 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Волоський горіх
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно помити м'ясо. Потім його двічі пропустити через м'ясорубку. Змішати з горіхами, розм'якшеним вершковим маслом, вершками та сіллю.
02
Фарш ретельно вимішати та збити. Сформувати 4 ковбаски, занурити їх у збите яйце та витягнути з нього, покласти на тарілку та засмажити протягом 4-5 хвилин при максимальній потужності та увімкненому грилі.
03
Перевернути протягом смаження 1 раз (для мікрохвильової печі потужністю 600-650 Вт).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів