
Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами
Ця страва - чудове втілення ситної і смачної вечері. Так, вона досить калорійна через картоплю і майонез, але можна ж себе іноді і побалувати такими стравами. Тим більше, що завдяки курці все разом виходить не таким вже жирним. Зате яка тут заправка! Ароматний часник і ніжний твердий сир відмінно доповнюють всю страву і роблять її такою м'якою і соковитою. Не дивлячись на те, що в цій страві досить банальні інгредієнти, в результаті виходить чудова вечеря, яка підніме всій вашій родині настрій і при цьому зарядить енергією. Смачно, швидко і ароматно! Радимо не чекати, а приступити до готування вечері, зробивши нашу страву.
Інгредієнти
Курка
600 г.
Майонез
30 г.
Часник
2 зуб.
Перець чорний мелений
5 г.
Сир
40 г.
Мед
10 г.
Картопля
600 г.
Лимон
50 г.
Сіль
за смаком
Печериці
200 г.
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Змішати майонез, часник, сир (1/3), мед, лимонний сік, сіль, перець.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Натерти соусом картоплю і курку. Гриби помити і тонко нарізати. Духовку розігріти до 180°C.
03
Викласти у форму для запікання картоплю, потім гриби і курку. Зверху посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів