
Кольорова капуста з йогуртом і гранатом
Кольорова капуста з йогуртом і гранатом – смачна, ароматна і дуже корисна страва, що готується з мінімуму інгредієнтів. Цей легкий незвичайний салатик гідно оцінять справжні любителі кольорової капусти. Дана овочева культура вважається цінним харчовим продуктом. Так, наприклад, кольорова капуста містить рідкісний вітамін Н, що підтримує красу волосся і шкіри. Кольорову капусту можете замінити на броколі. Якщо, розділивши капусту на суцвіття, шматочки вийшли не однакового розміру – нічого страшного. Випікайте капусту до повної готовності, кілька разів перемішуючи у формі. Для даного рецепту йогурт можете брати найпростіший, типу грецького.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
1 головка
Кмин Еко 20г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 мл.
Сир Сиророб Фета 55%
за смаком
М'ята 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Попередньо розігріти духовку до 220°C. Змастити форму 1 ст. л. оливкової олії.
02
Відокремити зерна граната. Розділити кольорову капусту на суцвіття.
03
Перемішати кольорову капусту з 1 ст. л. оливкової олії, насінням кмину, сіллю і перцем.
04
Викласти капусту у форму. Запікати в розігрітій духовці протягом 30 хвилин.
05
Перемішати сіль з йогуртом і з сиром фета в кухонному комбайні до отримання однорідної маси.
06
Полити йогуртом приготовлену кольорову капусту, посипати страву подрібненим листям свіжої м'яти і зернами граната.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів