Запечений короп із грибами - Image

Запечений короп із грибами

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 5 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви намагаєтеся харчуватися правильними продуктами, тоді ви знаєте, що риба - відмінний варіант для вечері. Так як вона не важка для шлунка, в ній мало жирів і досить білка. А крім того, в рибі дуже багато фосфору, який при запіканні зберігається в рибі і, відповідно, живить ваш організм. Щоб страва вийшла смачна і соковита, тоді варто не просто запекти рибу в духовці, а якось урізноманітнити всю страву. Пропонуємо запікати коропа з грибами для більш насиченого смаку. Тоді таку страву можна вже подавати як повноцінну. Можна прикрасити овочами або зробити до риби легкий овочевий салат, і тоді ваш вечеря готова.

Інгредієнти

Короп

2 кг.

Гриби печериці

200 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Лимон

1 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Ріпчасту цибулю необхідно нарізати тонкими півкільцями, а гриби невеликими скибочками.

02

Гриби і цибулю обсмажити окремо на соняшниковій олії до м'якості. Також можна додати січену зелень. Отриману начинку посолити, поперчити і добре перемішати.

03

Коропа потрібно почистити від луски, випатрати і обрізати зябра. Потім всередині і зовні натерти сіллю і перцем.

04

Рибу нафарширувати приготованою раніше начинкою. При необхідності скріпити края зубочистками.

05

На боковій стороні коропа зробити "криві" надрізи. Половинку лимона нарізати на часточки і помістити їх в надрізи в рибі. Полити рибу лимонним соком з половинки лимона, що залишилася.

06

Рибу покласти на деко і випікати протягом 20-25 хвилин у попередньо розігрітій до 200°С духовці. Готовій рибі дати постояти 8-10 хвилин і акуратно перекласти її в блюдо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечений короп із грибами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua