Млинці - Image

Млинці

1

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Багато хто знає, що млинці - це досить стара страва російської кухні. Готується вона з рідкого тіста, потім її обсмажують на сковороді. Багато існує різних видів млинців. І вони зустрічаються майже у всіх народів, які роблять вироби з борошна. Походження самого слова "млинець" ("млин") від "молоти". І справді ж, щоб приготувати млинці, потрібно було спочатку перемолоти борошно із зерен. Млинці часто подають з різною начинкою. Це може бути як і м'ясо або гриби, так і різне варення або сир. Тільки для солодких млинчиків треба в тісто трохи додати цукру.

Інгредієнти

Молоко

500 мл.

Яйця

2 шт.

Рослинна олія

2 ст. л.

Боршно

200 г.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

щіпка

Етапи приготування

01

Яйця, сіль, цукор перемішати вінчиком або виделкою (збивати не потрібно). Влити молоко, масло і добре все перемішати.

02

Поступово всипати борошно, розмішуючи його, щоб вийшло однорідне тісто (консистенції рідкої сметани).

03

На добре розігрітій і змащеній олією сковороді посмажити тоненькі млинці до золотистого кольору з двох сторін.

04

Подавати млинці потрібно теплими з різною начинкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв