
Биточки із сочевиці
Биточки з сочевиці - це не тільки смачна, але і дуже поживна і корисна страва, приготувати яку досить просто. За своїми поживними властивостями сочевиця цілком здатна замінити як хліб, так і м'ясо. Страви з сочевиці доповнять ваш раціон незамінними білками. Вегетаріанські биточки з сочевиці - джерело вітаміну B. Страви з сочевиці, в тому числі і биточки з сочевиці, рекомендуються при хворобах серцево-судинної системи, цукровому діабеті. Прикрашені свіжою зеленню, биточки з чечевиці бобів будуть ще смачніші і корисніші.
Інгредієнти
Сочевиця
350 г.
Кінза
25 г.
Червоний мелений перець
1 ч. л.
Лимонний сік
3 ст. л.
Соняшникова олія
4 ст. л.
Майонез
150 г.
Сіль
1 ч. л.
Сухарі панірувальні
за смаком
Кмин
1 ч. л.
Чорний мелений перець
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
Сочевицю промити, залити 1,8 л. холодної води, залишити на ніч у прохолодному місці.
02
Злити воду, залити свіжою водою і варити до готовності. Подрібнити в кухонному комбайні.
03
Пюре із сочевиці, кмин, червоний перець, сіль, чорний перець, рублену кінзу добре перемішати.
04
Сформувати 8 биточків діаметром 5 см. і товщиною 1 см. Запанірувати в сухарях і смажити в олії до утворення золотистої скоринки.
05
Для соусу змішати лимонний сік і майонез.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів