Печена картопля із салатом та беконом - Image

Печена картопля із салатом та беконом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Все легше можна переконатися у тому, що картопля підходить не тільки для простих домашніх страв, а й цілком зійде як інгредієнт до більш красивих і оригінальних страв. Взяти навіть страву, яку ми вам зараз пропонуємо. Своєю незвичайною формою вона відразу підкорить всіх ваших гостей. Не кажучи вже про свої смакові переваги. Соковитий бекон зверху на картоплі робить всю страву не такою сухою. Салат, звичайно ж, надає їй свіжості і чудово довершує картоплю. Не кажучи вже про заправку, якою її поливають. Ця страва - чудово прикрасить будь-який стіл і буде до речі для будь-якого приводу. Тому навіть не думайте, а відразу приступайте до готування картоплі з салатом і беконом.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

440 г.

Бекон охолоджений

80 г.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

310 г.

Стебло селери

160 г.

Шпинат пучок 100г

100 г.

Сік Наш сік томатний 950мл

30 мл.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

15 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200°C градусів. Добре помити картоплю і покласти в духовку. Запікати її близько 60 хвилин до м'якості.

02

У цей час змішати томатний сік, оцет і оливкову олію. Додати за смаком сіль і перець. Бекон нарізати скибочками і обсмажити.

03

Селеру помити і дрібно нарізати. Зробити на кожній картоплі хрестоподібний надріз, але не розрізати до кінця. У миску викласти шпинат, кукурудзу і селеру. Додати 2/3 частини заправки і обережно перемішати.

04

Викласти картоплю на тарілку, полити заправкою. У надріз у картоплі викласти салат, а зверху – бекон. Подавати картоплю гарячою, а салат повинен бути охолодженим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв