Печена картопля з сиром фета і кропом - Image

Печена картопля з сиром фета і кропом

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Без цього найціннішого коренеплоду не обходиться звичний раціон сучасної людини, адже цей овоч – один з головних джерел калорій, споживаних людиною. Ви вгадали, мова піде про картоплю. Вирощують цей коренеплід (Ви тільки уявіть) в ста тридцяти країнах світу, де проживає 3/4 населення нашої планети. Якщо Ви також як і ми любите картоплю, пропонований рецепт швидкого і смачного гарніру спеціально для Вас. Як можна встояти перед ароматною печеною картопелькою із золотистою хрусткою скоринкою? А якщо вмочити її в густий сирний соус із зеленю – нічого смачнішого не знайти. Порада: сир фета можете замінити будь-яким м'яким сиром, вершками або сметаною, а до кропу – додати будь-яку зелень.

Інгредієнти

Картопля

500 г.

Сир фета

100 г.

Кріп

50 г.

Олія рослинна

10 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю дуже добре помити і нарізати скибочками. Посипати сіллю. Духовку розігріти до 220 градусів.

02

Змастити деко олією. Викласти на нього картоплю. Поставити в духовку на 15-20 хвилин до золотистої скоринки.

03

Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Сир фета збити блендером разом з кропом до однорідного стану. Подавати картоплю гарячою з охолодженим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Печена картопля з сиром фета і кропом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua