Запечена риба по-в'єтнамськи - Image

Запечена риба по-в'єтнамськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чудовий рецепт дієтичної смачної рибної страви. Риба, запечена в духовці у фользі з овочами та спеціями, що може бути простіше? Якщо ви стежите за своєю фігурою і за своїм здоров'ям, то цей рецепт саме для вас. Страва досить проста у приготуванні, але в ній є невеликий секрет, який робить страву оригінальною – поєднання спецій. Звісно, бажано в даному рецепті використовувати нежирні сорти риби. Також, за бажанням, перед запіканням можна додати томатну пасту. Подавати на стіл необхідно не дістаючи з фольги, а як гарнір чудово буде поєднуватися рис.

Інгредієнти

Помідори

2 шт.

Олія кунжутна

5 мл

Лимон

1 шт.

Імбир

10 г

Часник

10 г

М'ята

10 г

Цукор

5 г

Перець чорний мелений

за смаком

Риба

360 г

Морква

80 г

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Помідори помити і нарізати скибочками. З лимона вичавити сік. Імбир натерти на дрібній тертці. М'яту помити, просушити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Змішати рибу, помідори, сік лимона, імбир, м'яту, часник, кунжутну олію. Додати сіль, перець, а потім дуже обережно перемішати. Моркву помити і нарізати скибочками.

03

Духовку розігріти до 220 градусів. З фольги вирізати 2 квадрата (приблизно 30х30 см). На фольгу викласти рибно-овочеву суміш, зверху укласти скибочки моркви. Фольгу загорнути і викласти на деко. Поставити в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечена риба по-в'єтнамськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua