Бабка з щуки - Image

Бабка з щуки

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Таку щуку ви вже точно не куштували. Ця цікава страва поєднує в собі звичайні інгредієнти і незвичайний смак. Дотримуєтеся дієти? Тоді це відмінний варіант смачно поїсти і, при цьому, не зашкодити своєму здоров'ю, і, зокрема, вазі. Щука, як і всі різновиди риб, дуже цінний і популярний продукт, а в деяких країнах досі цю рибу вважають делікатесом. М'ясо у цієї рибки костисте, тому можна купити готову оброблену тушку, щоб довго не возитися. І цей дрібний недолік вона виправить напрочуд ніжним і соковитим смаком. Вже хочеться спробувати? Тоді, вперед за новими смаками!

Продукти для рецепту

Щука стейк
419.00

Щука стейк

за 1 кг

Інгредієнти

Щука стейк

1 кг.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

3 шт.

Булка Селянська 50г

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

250 мл.

Цибуля

2 шт.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Борошно 7 1кг

30 г.

Петрушка 70г

пучок

Спеція Перець духмяний мелений

3 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Лист лавровий

2 шт.

Етапи приготування

01

Узяти щуку (якщо тушка не оброблена, видалити шкіру і почистити від кісток) порізати на декілька шматків.

02

Потім суху булку розрізати на декілька частин і вимочити в молоці. Слідом очистити цибулю, порізати і обсмажити на олії. Узяти зелень петрушки помити і посікти.

03

Підготувати м'ясорубку і приступити до приготування фаршу. М'ясо щуки помістити в цей кухонний прилад і прокрутити двічі; цибулю і булку, яка за цей час розм'якла, також подрібнити за допомогою м'ясорубки.

04

В отриманий рибний фарш додати зелень петрушки, сіль і перець. Все перемішати. Далі вбити одно яйце, потім друге і третє, при цьому треба постійно збивати рибну масу. Потім підлити тепле вершкове масло.

05

Приступити до готування "бабки". Спершу підготувати керамічний посуд, змастити його олією і перекласти готову рибну масу. Готувати на паровій бані 60 хвилин.

06

Залишити бабку тушкуватись і перейти до приготування білого соусу з риби. Зварити з риб'ячої голови бульйон, додавши  до нього сіль і лавровий лист. Потім прожарити борошно на сухій сковороді. Розбавити з бульйоном і 30 хвилин тушкувати на повільному вогні. У кінці додати олію. Соус готовий!

07

Готову "бабку" нарізати шматками і полити рибним соусом. Прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв