
Яблучні кільця фрі з корицею
Яблука - мабуть, найпопулярніший фрукт в нашій країні. Про його корисність можна говорити дуже довго. Постарайтеся зробити так, щоб яблука були присутні у Вашому раціоні якомога частіше. Найпростіший варіант - їсти сирі яблука. Але є варіанти цікавіше. Це соки, компоти, джеми, повидло, пироги з начинкою з яблук. А якщо ще згадати, що з яблук можна зробити сушку, їсти їх моченими або печеними. Ще один варіант використання яблук - яблучні кільця фрі з корицею. Дуже простий у приготуванні рецепт, що не вимагає багато часу. А результат - оригінальний, смачний десерт, яким можна порадувати своїх домашніх чи гостей.
Інгредієнти
Яйця
1 шт.
Молоко
200 мл.
Вершкове масло
25 г.
Борошно
200 г.
Розпушувач
1 ч. л.
Яблука
3 шт.
Цукор
50 г.
Кориця
1 ст. л.
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Збити яйце, молоко і вершкове масло в мисці. Змішати борошно з розпушувачем і додати до яєчно-молочної суміші. Добре розмішати.
02
Видалити серцевину з яблук і нарізати їх кільцями по 5 мм. Змішати цукор і корицю.
03
Розігріти олію в глибокій сковороді. Занурювати яблучні скибочки в тісто і обсмажувати їх в олії по 2 хвилини з кожного боку. Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир і обваляти в цукрі з корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів