Ванільно-шоколадне морозиво зі шоколадною глазур'ю - Image

Ванільно-шоколадне морозиво зі шоколадною глазур'ю

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Це морозиво два в одному - ваніль і шоколад. Тому-то цей десерт підійде всім - і любителям ніжної білосніжної ванілі, і гіркуватого і насиченого шоколаду. Особливістю цього десерту - цікавий інгредієнт - маскарпоне. Це італійський вершковий сир. Його досить часто використовують у приготуванні десертів, адже він ідеально підходить для них. Але їм можна навіть мазати бутерброди. Такий ось широко використаний сир буде доречний і в нашому десерті, він робить страву дуже ніжною і легкою. Врешті решт виходить смачний десерт для будь-якого гурмана, адже для кожного поціновувача смачного морозива знайдеться свій ласий шматочок. Для когось це ваніль, а для іншого - шоколад.

Продукти для рецепту

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
25.70 - 30.50

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

125 г

Інгредієнти

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

250 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

150 г.

Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г

200 г.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

3 ч. л.

Цукор ванільний Auchan 8г

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Шоколад розтопити на водяній бані, налити у формочки. Поставити у морозилку на 30 хвилин.

02

Вершки збити, поки не почнуть густіти. Змішати з маскарпоне.

03

Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Додати до вершків з маскарпоне, перемішати.

04

Білки збити в піну. Додати у вершкову масу, акуратно перемішати.

05

Масу розділити на дві частини. В одну додати какао, перемішати. В іншу додати ваніль, перемішати.

06

У формочки з шоколадом викласти шоколадну і ванільну масу , наповнюючи їх до середини. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.

07

Викласти масу, що залишилася, залишивши зверху 3-4 мм. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.

08

На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.

09

Готове морозиво вийняти з формочок і подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв