Гарбузовий джем із хурмою й апельсином - Image

Гарбузовий джем із хурмою й апельсином

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Що може об'єднати два різних за смаковими якостями плодів, окрім як помаранчевого кольору? Виявляється, вони можуть возз'єднатися у солодкому джемі. Гарбузове варення із хурмою і цедрою апельсина, ось, що пропонуємо обов'язково спробувати. Усі інгредієнти можна відшукати в магазинах і потрудитися над приготуванням корисної смакоти. Фруктово-овочевий набір готовий? тоді негайно треба взяти участь в готуванні джему. Головне правило при його готуванні - це регулярно видаляти піну і періодично помішувати. Як бачите, нічого складного немає. Смачні джемові ласощі - задоволення круглий рік!

Інгредієнти

Гарбуз

300 г.

Хурма

3 шт.

Цукор

300 г.

Цедра апельсину

за смаком

Вода

50 мл.

Етапи приготування

01

Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Потримати 5 хвилин в мікрохвильовій печі і подрібнити у блендері.

02

Хурму також помити і порізати. Перетворити в кашку за допомогою блендера.

03

Змішати помаранчеві плоди. Додати цукор, цедру апельсина і воду.

04

Варити на повільному вогні 40 хвилин. Головне, постійно помішувати.

05

Закатати, отриманий джем гарячим у банки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гарбузовий джем із хурмою й апельсином – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua