
Гарбуз із фруктами
Запікати гарбуз у духовці дуже корисно. Він зберігає всі свої корисні якості, а фрукти роблять страву досить солодкою. У цій страві одні тільки плюси. По-перше, вона цікаво виглядає зовні - у формі кошика. Така подача точно не залишить без уваги господиню дому, бо виглядає десерт оригінально. Крім цього, сам гарбуз і всі фрукти, які запікаються в ньому, дуже корисні. Це прямо кошик з подарунками у вигляді вітамінів для всієї родини, та й гостей також. Тому в цій страві поєдналося приємне з корисним: смачний десерт і корисна страва.
Інгредієнти
Гарбуз
400 г.
Апельсин
0,5 шт.
Чорнослив
50 г.
Яблуко
1 шт.
Волоські горіхи
50 г.
Банан
1 шт.
Етапи приготування
01
Для приготування знадобляться гарбуз, апельсин, банан, яблуко, чорнослив і волоські горіхи.
02
Чорнослив залити окропом на 5-7 хвилин.
03
Гарбуз нарізати великими кубиками.
04
Яблуко почистити від шкірки і насіння, порізати кубиками.
05
Банан порізати великими кружечками.
06
Горіхи крупно поломати руками, чорнослив розрізати на 2 частини.
07
Банки помити, витерти насухо. Закласти в них гарбуз, щільно притискаючи руками.
08
Гарбуз закрити шаром яблук.
09
На яблука вкласти горіхи, чорнослив і банани.
10
З половини апельсина зняти цедру і вичавити.
11
Додати цедру в банки і залити апельсиновий сік.
12
Закрити банки шматочками фольги. Поставити банки в холодну духовку, потім включити духовку на 160-180°C і запікати 30 хвилин.
13
Готовий десерт викласти на тарілку і подати теплим! Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів