
Шоколадні млинці
Млинці - домашні, апетитні, "мамині" - люблять всі. Однак, при всіх перевагах страви, вона все ж таки залишається доволі буденною. А от якщо додати до млинців трохи шоколаду, вони вмить перетворюються на більш вишукане частування, яке цілком можна запропонувати не тільки до сімейного сніданку, але і на романтичну вечерю. Особливо якщо полити готові млинці розтопленим на водяній бані шоколадом, подати їх зі збитими вершками або кулькою морозива - тут вже справа за вами. Головне, що вони у будь-якому випадку слугуватимуть чудовою основою для ситного десерта.
Інгредієнти
Яйця
3 шт.
Цукор
4 ст.л.
Какао-порошок
2 ст.л.
Ванільний цукор
1 пакетик
Молоко
0,5 л
Мука
10 ст.л. (з гіркою)
Картопляний крохмаль
3 ст.л. (з гіркою)
Чорний шоколад
50 г
Сода
0,5 ч.л.
Оцет
0,5 ч.л.
Рослинна олія для смаження
10 ст.л.
Етапи приготування
01
Шоколад поламайте не шматочки, викладіть у велику миску та нагрівайте на водяній бані.
02
Коли шоколад розтопиться, влийте молоко і ретельно перемішайте. Зніміть з вогню. Остудіть.
03
Додайте яйця, цукор, ванільний цукор і какао, перемішайте.
04
Поступово введіть просіяне борошно і крохмаль, перемішайте, щоб не було грудочок, після чого злегка збийте тісто вінчиком або міксером.
05
Соду погасіть в оцеті, введіть до тіста, добре перемішайте. Дайте тісту постояти приблизно 20 хвилин.
06
Прогрійте сковороду і, кожного разу піливаючи до неї рослинної оліїї, смажте млинці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів