Морквяно-яблучні оладки - Image

Морквяно-яблучні оладки

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Всі ми знаємо, що морква - продукт дуже корисний: і для зору, і для шкіри, і для волосся, і для поліпшення стану організму в цілому. Але якщо зізнатися чесно, чи настільки часто ви її їсте, як вона на це заслуговує? Тільки рідкісні фанати здорового способу життя щоранку п'ють свіжовичавлений морквяний сік або з апетитом гризуть сиру моркву... До речі, цей овоч має ще одну чудесну властивість: при тепловій обробці морква не втрачає вітаміни - навпаки, їх стає більше! Тож налягати на скромний (і не дуже смачний) дієтичний салат немає потреби. Краще ми з вами приготуємо ці чудові - і теж, між іншим, не особливо калорійні - морквяно-яблучні оладки до сніданку: такі смачні, що їх цілком можна назвати десертом!

Інгредієнти

Яблука

500 г

Морква

300 г

Яйця

2 шт.

Цукор

2 ст.л.

Борошно

50 г

Рослинна олія для смаження

5 ст.л.

Мелена кориця

0,5 ч.л.

Мед (за бажанням)

2 ст.л.

Цукрова пудра (за бажанням)

2 ст.л.

Етапи приготування

01

Яблука і моркву почистіть і натріть на середній терці.

02

Яйце злегка збийте з цукром.

03

Додайте яблука та моркву і перемішайте.

04

У цю масу просійте борошно і додайте корицю, добре перемішайте.

05

На сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте оладки і обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

06

Оладки можна подати, поливши їх медом або посипавши цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Морквяно-яблучні оладки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua