Лимонно-кокосові квадратики з рікотою - Image

Лимонно-кокосові квадратики з рікотою

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Цей італійський, неймовірно смачний і ароматний десерт - просто знахідка для тих, хто любить дарувати своїм близьким тепло і затишок сімейного вогнища, не втомлюється радувати їх і балувати чимось незвичайним і смачненьким. Лимонно-кокосові квадратики з рікоттою - ніжні, кисло-солодкі, з шовковистим лимонним кремом, приготовані тільки з натуральних інгредієнтів пироги. Цей десерт ідеально підходить як для сімейного чаювання, так і для пригощання при екстреному засіданні у вузькому колі ваших подружок. Недарма італійська кухня так відома, а кухарі з цієї красивої країни неодмінно знаходять своїх шанувальників в будь-якому куточку світу. Порадуйте себе і своїх близьких такою смакотою - і ви зрозумієте, що життя прекрасне.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 4.95

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

220 г.

Лимон

1 шт.

Масло вершкове домашнє

350 г.

Борошно 7 1кг

260 г.

Стружка кокосова

100 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

0,5 ч. л.

Сіль Єгипет

0,5 ч. л.

Сир Sterilgarda Рікота 250г

250 г.

Етапи приготування

01

Лимонний крем для квадратиків необхідно приготувати днем ​​раніше. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік. Перетерти руками лимонну цедру з цукром. У невеликій каструлі змішати лимонний сік, цукор з цедрою і 2 яйця. Поставити каструлю на водяну баню. Збивати вінчиком до появи густої пари, не доводити до кипіння. Остудити суміш до 60°C, вилити в блендер, додати 180 г. порізаного вершкового масла кімнатної температури, збивати 10 хвилин. Вилити крем в ємність, поставити на ніч у холодильник.

02

Борошно з розпушувачем просіяти, змішати з кокосовою стружкою, 100 г. цукру, сіллю. Додати сюди ж 170 г. розтопленого вершкового масла з 1 злегка збитим яйцем. Ретельно все перемішати.

03

Змішати рікоту із заздалегідь приготовленим лимонним кремом.

04

Змастити форму шматочком вершкового масла, на дно викласти тісто, розрівняти по поверхні і трохи притиснути. На тісто викласти суміш лимонного крему з рікотою, після присипати кокосовою стружкою.

05

Випікати 20-25 хвилин у заздалегідь розігрітій духовці до температури 180°С. Дати охолонути, тільки потім розрізати на квадратики. Зберігати в герметичній ємності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв