
Лимонний курд
Курд являє собою заварний лимонний крем густої консистенції з приємною бархатистою текстурою. Має універсальне застосування в кондитерських цілях: його використовують для приготування випічки і десертів. Курт також подають як самостійну страву. Один із способів приготування лимонного крему – водяна баня. Цей метод запобігає появі дрібних грудочок через згортання яєць, які можуть зіпсувати ніжний смак крему. По мірі охолодження курт продовжить густіти. Ці смачні і корисні ласощі користуються великою популярністю в Америці та Англії. Оцініть і Ви приємний цитрусовий аромат і ніжний кисло-солодкий смак. Порада наостанок: використовуйте тільки свіжовичавлений лимонний сік.
Інгредієнти
Яйце куряче
3 шт.
Лимони
300 г.
Масло вершкове
125 г.
Цукор
250 г.
Етапи приготування
01
Лимон помити. Цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити і процідити. Збити яйця на водяній бані, додати лимонний сік і цедру.
02
Потім додати вершкове масло і цукор. Постійно помішуючи, дати цукру розчиниться. Охолодити крем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів