Лимонний курд - Image

Лимонний курд

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Курд являє собою заварний лимонний крем густої консистенції з приємною бархатистою текстурою. Має універсальне застосування в кондитерських цілях: його використовують для приготування випічки і десертів. Курт також подають як самостійну страву. Один із способів приготування лимонного крему – водяна баня. Цей метод запобігає появі дрібних грудочок через згортання яєць, які можуть зіпсувати ніжний смак крему. По мірі охолодження курт продовжить густіти. Ці смачні і корисні ласощі користуються великою популярністю в Америці та Англії. Оцініть і Ви приємний цитрусовий аромат і ніжний кисло-солодкий смак. Порада наостанок: використовуйте тільки свіжовичавлений лимонний сік.

Інгредієнти

Яйце куряче

3 шт.

Лимони

300 г.

Масло вершкове

125 г.

Цукор

250 г.

Етапи приготування

01

Лимон помити. Цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити і процідити. Збити яйця на водяній бані, додати лимонний сік і цедру.

02

Потім додати вершкове масло і цукор. Постійно помішуючи, дати цукру розчиниться. Охолодити крем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Лимонний курд – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua