Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів - Image

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо: не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.

Інгредієнти

Йогурт Фанні 2,2% 750г

200 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

40 г.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

15 г.

Етапи приготування

01

Виноград помити і відокремити від гілочок.

02

Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.

03

Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити..

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua