Сирковий крем з абрикосами - Image

Сирковий крем з абрикосами

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо побалувати себе неймовірно смачним десертом, який гармонійно поєднує в собі приємну фруктову солодкість і користь молочних продуктів – ніжний сирний крем з абрикосами. Ароматний, вишуканий, солодкий, він не залишиться без уваги ні домочадців, ні гостей. Десерт подається холодним, а тому чудово освіжить Вас в літню спеку і стане прекрасним аналогом дорогих магазинних солодощів. Абрикоси можете замінити будь-якими фруктами або ягодами на Ваш смак. Найкраще підійдуть персики, сливи, малина і полуниця. Сирно-фруктовий крем прекрасний і в якості поживного сніданку. Залишки десерту можна використовувати для начинки та прикраси тортів, пирогів, кексів та іншої домашньої випічки.

Інгредієнти

Абрикоси

8 шт.

Сир кисломолочний (нежирний)

300 г

Цукор ванільний

10 г

Цукрова пудра

150 г

Яйце

1 шт.

Вода

50 мл

Етапи приготування

01

У каструлю помістіть абрикоси, додайте 2 ст. ложки води, 50 г цукрової пудри і ванільний цукор. Поставте на слабкий вогонь і проваріть абрикоси протягом 10 хвилин. Після відставте їх, що б вони охололи.

02

Змішайте протертий сир, 100 г цукрової пудри, яєчний жовток. Збийте блендером до кремоподібного стану.

03

Обережно витягніть з абрикосів кісточки.

04

Покладіть в креманки шарами: шар абрикосів, потім шар сирної маси, знову абрикоси і так по черзі.

05

Помістіть десерт в холодильник на годину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Сирковий крем з абрикосами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua