Різдвяні пряники "будиночки" - Image

Різдвяні пряники "будиночки"

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Як приємно готуватися до новорічних свят. Приготування до новорічних свят занурює нас в особливий світ, світ дива і казок. Немає людей, які не люблять новорічні свята. Тому пропонуємо вам оригінальний рецепт різдвяних пряників "будиночки". Ці печива за смаком дуже сподобаються всім вашим членам сім'ї. Адже, виглядають вони дуже по-домашньому. Оформлено печиво у вигляді будиночка, на даху якого багато снігу, а у вікні видно свічку. Адже, Різдво - це саме сімейне і тихе свято. Тому різдвяні пряники "будиночки", дизайн яких нагадує тиху домашню атмосферу, дуже добре підійдуть в якості десерту на різдвяний стіл.

Продукти для рецепту

Мед Літній Мед 750г
179.00 - 190.10

Мед Літній Мед 750г

750 г

Інгредієнти

Мед Літній Мед 750г

400 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

400 г.

Смалець Фермерський 170г

250 г.

Спеція Кориця мелена

2 ст. л.

Спеція Імбир мелений

2 ст. л.

Борошно Благомлин вищого гатунку 2кг

750 г.

Борошно житнє Хуторок 900г

250 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

5 шт.

Сода харчова 500г

3 ч. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

0,5 л.

Цукрова пудра Aro 250г

500 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Цукор, мед, смалець і спеції покласти в каструлю і на повільному вогні довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити суміш до кімнатної температури.

02

Потім додати яйця, соду, молоко, борошно і замісити тісто. Тісто має постояти добу в холодильнику.

03

Потім розкачати тісто (близько 4 мм.) і вирізати фігурки "будиночків", випікати при температурі близько 180°C до золотистого кольору.

04

Для прикраси "будиночків" білок злегка збити, потім поступово додати цукрову пудру, лимонний сік і збивати міксером близько 5 хвилин.

05

Додати суміш у кондитерський мішок і намалювати контур, а також декор будиночка (вікна, двері, бурульки).

06

Для заповнення контуру будиночка потрібно розвести глазур до більш рідкого стану. Для цього додати 2 ст. л. звичайної, трохи теплої кип'яченої води. Така глазур буде добре розтікатися по прянику.

07

Отриманий малюнок сохне близько 2-х годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв