Вишневий десерт - Image

Вишневий десерт

Кількість порцій: 5Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Завдяки вишневому десерту ви дізнаєтеся, що таке справжня ніжність, що таке парити у хмарах, плавати серед мрій і фантазій, вмиватися сонячними променями і випромінювати любов. Ви не зрозумієте, що таке райська насолода, поки не спробуєте цей десерт. Смакота готується за лічені хвилини, зате ощасливити вас і ваших близьких може на години. Желе дарує десерту яскравість і смак дитинства, а маскарпоне - ніжність. Вишні розбавлять солодкий смак кислинкою. З появою на столі такого десерту в будинок прийде свято, веселощі, а дорослі відчують ту дитячу безпосередність і безтурботність, яку вже встигли забути.

Продукти для рецепту

Десерт Желе вишневе
229.90

Десерт Желе вишневе

за 1 кг

Інгредієнти

Десерт Желе вишневе

8 г

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Сік вишневий відновлений 3л

250 мл

Вишні упаковка 500г

300 г

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Лимон

1/4 шт.

Цукрова пудра Aro 250г

2 ст. л.

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

125 г

Етапи приготування

01

З'єднати вміст пакетика желе з цукром і перемішати.

02

Додати вишневий сік і довести до кипіння при безперервному помішуванні. Проварити протягом 1 хвилини.

03

Отриманою масою рівномірно залити 300 г очищеної від кісточок вишні. Охолодити желе.

04

Розтерти яєчні жовтки з цукровою пудрою до отримання густого крему. Потім додати маскарпоне і продовжувати збивати до отримання однорідної маси.

05

Окремо збити яєчні білки з соком лимона до щільної піни і з'єднати їх з сумішшю жовтків і сиру.

06

Вишні в желе і крем з маскарпоне викладати в порційні форми шарами. До подачі на стіл тримати десерт у холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв