Хліб із фініками - Image

Хліб із фініками

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 год 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Дуже популяними стають з кожним разом хліба, в які додають найрізноманітніші начинки. Так, можна побачити в магазині хліб з родзинками, насінням соняшника та іншими наповнювачами. Найчастіше, це солодкий хліб, щось середнє між звичайним хлібом і кексом. Його можна навіть їсти з чаєм. Ми теж не відстаємо і пропонуємо вам рецепт хліба ... з фініками. Так, саме з фініками, ви не помилилися. Тісто потрібно замісити звичайне дріжджове, додати фініки - і все, теплий домашній хліб уже готовий. І що найголовніше, домашній хліб завжди свіжий і натуральний. Ви можете мастити на нього і масло, і варення, і щось ще, головне - щоб подобалося вам.

Інгредієнти

Борошно

650 г.

Чорний перець мелений (крупно)

6 г.

Сіль

6 г.

Сухі дріжджі

7 г.

Оливкове масло

25 г.

В'ялені фініки (без кісточок)

350 г.

Рослинна олія

30 г.

Етапи приготування

01

Борошно просіяти, додати перець, сіль та дріжджі. Залити оливкову олію та воду (450 мл.), замісити тісто. Замішувати 10 хвилин. Помістити до змащеної рослинною олією ємності, накрити плівкою та залишити на 1 годину.

02

Фініки крупно порізати. Додати їх в тісто. Добре розмішати, щоб рівномірно розмістити фініки в тісті.

03

Деко накрити листом пергаменту. Сформувати з тіста овальний буханець. Ножицями зробити діагональні розрізи через 4 см. Присипати борошном. Залишити на 15 хвилин. Помістити в духовку та випікати при температурі 200°С 45 хвилин. Охолодити на решітці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Хліб із фініками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua