
Яблука під білковим кремом
Яблуко – унікальний плід, який присутній в нашому щоденному раціоні практично цілий рік. Це, мабуть, найбільш вивчений, популярний і доступний фрукт, відомий людству. Яблука вживають в різному вигляді, в тому числі і у складі оригінальних десертів. Хочемо запропонувати Вам один з таких, де вони будуть виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Отже, Вашій увазі дивовижні запечені яблучка під білковим кремом. Ідеальне поєднання смаку та користі. Ці милі фруктові кошики, в яких затишно розташовується густий, солодкий крем, присипаний ваніллю (або тертим шоколадом), можна подати до святкового столу в якості цікавої закуски.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
360 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
30 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою, а середину посипати цукром і ваніллю. Духовку розігріти до 200°C. Викласти яблука на деко і запікати близько 15 хвилин.
02
Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну. Викласти білковий крем на яблука і запекти 1-2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів