М’ясні тефтелі з овочами та рисом - Image

М’ясні тефтелі з овочами та рисом

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Фарш асорті

400г

Цибуля

1шт

Суміш перців

на смак

Сіль

на смак

Рататуй

1банка

Рис

2пакети

Сир Пармеджано Regano 32%

60г

Етапи приготування

01

Сформувати тефтелі - цибулю почистити та порізати якомога дрібніше, в мисці поєднати фарш, лук та спеції, гарно перемішати та відбити.

02

Вологими руками сформувати невеличкі тефтелі 4-5 см в диаметрі, обсмажити по 3-4 хвилини з кожного боку на розпеченій пательні.

03

Зменшити вогонь, додати Рататуй, накрити кришкою, залишити на 15 хвилин.

04

Окремо відварити рис з сіллю та шафраном.

05

Покласти в тарілки рис, тефтелі та овочі, посипати Пармезаном. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

М’ясні тефтелі з овочами та рисом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua