
М’ясні тефтелі з овочами та рисом
Інгредієнти
Фарш асорті
400г
Цибуля
1шт
Суміш перців
на смак
Сіль
на смак
Рататуй
1банка
Рис
2пакети
Сир Пармеджано Regano 32%
60г
Етапи приготування
01
Сформувати тефтелі - цибулю почистити та порізати якомога дрібніше, в мисці поєднати фарш, лук та спеції, гарно перемішати та відбити.
02
Вологими руками сформувати невеличкі тефтелі 4-5 см в диаметрі, обсмажити по 3-4 хвилини з кожного боку на розпеченій пательні.
03
Зменшити вогонь, додати Рататуй, накрити кришкою, залишити на 15 хвилин.
04
Окремо відварити рис з сіллю та шафраном.
05
Покласти в тарілки рис, тефтелі та овочі, посипати Пармезаном. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів