
Суфле зі шпинатом і фетою
Так як французи - народ ніжний і витончений, то і відповідно страви їхньої кухні такі ж. Суфле - це легкий невибагливий десерт, який відрізняється ніжним смаком, який надає йому сир. Але наш рецепт дуже сильно відрізняється від традиційного суфле. Тому що пропонуємо вам рецепт суфле з шпинату. Так-так, вам не почулося. Не дивлячись на те, що страва вийде не зовсім десертною, все таки вам варто спробувати її зробити, тому що в ній так багато різних корисних інгредієнтів. Взяти хоча б той же шпинат або цибулю. Ну а фета, в свою чергу, зробить страву дуже м'якою і ніжною на смак. Така страва відмінно підійде як проста закуска.
Інгредієнти
Панірувальні сухарі
2 ст. л.
Шпинат
150 г.
Оливкова олія
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Молоко
300 мл.
Часник
1 зубчик
Крохмал
50 г.
Яйця
6 шт.
Фета
100 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Змастити олією формочку для суфле, присипати панірувальними сухарями.
02
Проварити шпинат 4 хвилини. Перекинути на друшляк, віджати і нарізати шпинат.
03
У сковорідці з оливковою олією припустити протягом 4 хвилин подрібнені цибулю і зубчик часнику. Додати шпинат.
04
Підігріти 200 мл. молока. У остатку 100 мл. холодного молока розвести крохмаль.
05
Влити розведений в молоці крохмаль в гаряче молоко і варити до загустіння, помішуючи. Остудити .
06
Ввести в молоко яєчні жовтки (2 шт.), збити. Додати шпинат, покришену фету, сіль і перець. Перемішати.
07
Збити 6 яєчних білка в піну. Ввести їх в основну суміш, перемішати і ложкою викласти у форми для випікання. Випікати суфле 10 хвилин при температурі 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів