Листкові пиріжки з сиром і шинкою - Image

Листкові пиріжки з сиром і шинкою

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.

Інгредієнти

Листкове тісто

500 г.

Шинка

400 г.

Сир

300 г.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.

02

Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.

03

На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.

04

Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.

05

Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Листкові пиріжки з сиром і шинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua