Рулет з банановою начинкою - Image

Рулет з банановою начинкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Ніжний бісквітний рулет з банановою начинкою підкорить Вас не тільки відмінним смаком, але і простотою приготування. Це якраз той рецепт випічки, який прийде на допомогу, якщо гості на порозі. Так би мовити, «на швидку руку». Хоча є в цьому рулетику один серйозний недолік – аж надто швидко він з'їдається до останньої крихти. Але це не біда, можна спекти кілька рулетів і прикрасити їх по-різному: розтопленим шоколадом, подрібненими горішками або кокосовою стружкою – це вже справа смаку. Банановий рулет виходить воістину чарівним: повітряний корж, пряна начинка і хрустка скоринка. І порада наостанок: до бананового пюре можете додати згущене молоко. Начинка буде більш соковитою, а корж – просоченим.

Інгредієнти

Цукор

200 г.

Яйце куряче

3 шт.

Борошно пшеничне

200 г.

Сода

3 г.

Банани

330 г.

Кориця

5 г.

Етапи приготування

01

Просіяти борошно з содою і додати цукор. Яйця збити і поступово додавати суху суміш, продовжуючи збивати. Духовку розігріти до 200°C. Вилити тісто на деко і поставити в духовку на 10 хвилин.

02

Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою в пюре. Додати до них корицю і намазати на бісквіт. Один банан цілим покласти в середину. Згорнути корж рулетом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Рулет з банановою начинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua