
Швидкий бісквітний рулет
Вашій увазі рецепт простого і швидкого десерту - бісквітний рулет з начинкою з джему зі збитою сметаною. Хоча начинку можна повністю варіювати на свій смак - це може бути як запропоноване нижче поєднання сметани і джему, так і подрібнене фруктове пюре, будь-який крем за вашим бажанням (шоколадний, сметанний, кокосовий, вершковий, йогуртовий, масляний, заварний), згущене молоко (особливо варене) та інше. Зверху рулет можна прикрасити розтопленим шоколадом, глазур'ю, горіхами, кокосовою стружкою, ягодами і фруктам. А ще можна просочити рулет лікером, вином або іншим алкоголем з сиропом, це додасть десерту пікантності.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
200 г.
Цукор
150 г.
Мед
20 г.
Сода
5 г.
Яйце куряче
3 шт.
Лимон
100 г.
Сметана
200 г.
Джем
250 г.
Етапи приготування
01
Збити міксером яйця, цукор (частину), мед, просіяні борошно і соду. Духовку розігріти до 200. На деко, застелений пергаментним папером, вилити тісто і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 7 хвилин.
02
Сметану збити з цукром. Лимон помити і зняти цедру. Додати в сметану цедру і джем. Нанести шар начинки на бісквіт і згорнути рулетом. Дати мінімум 15 хвилин просочитися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів