Пончики з рікоти з лимонною цедрою - Image

Пончики з рікоти з лимонною цедрою

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пончики з рікоти з лимонною цедрою виходять дуже ніжними і в міру солодкими. Сирне тісто саме по собі дієтичне. А лимонний смак цедри в тісті перетворює звичайні пончики в дуже смачні ласощі. Незважаючи на те, що пончики смажаться в олії - масло вони в себе практично не вбирають. На відміну від дріжджового, сирне тісто замішується швидко і легко, тому ці пончики готуються без проблем і є відмінним варіантом, коли гості на порозі, і господині потрібно приготувати до чаю на десерт щось дуже смачне. Замість лимонної цедри можна використовувати апельсинову, або просто додати в тісто ванільний цукор - в будь-якому випадку пончики вийдуть дуже ароматними.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

1,5 ст. л.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

200 мл.

Розпушувач тіста Добрик 15г

0,5 ч. л.

Цедра лимону Kotanyi 14г

за смаком

Сир Sterilgarda Рікота 250г

2 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Яйце куряче С0 1шт

0,5 шт.

Екстракт Carmencita ванільний 150мл

за смаком

Цукрова пудра Aro 250г

за смаком

Сіль Єгипет

0,25 ч. л.

Етапи приготування

01

Налити рослинну олію в каструлю, поставити на вогонь, розжарити до 190°C.

02

У мисці змішати борошно із розпушувачем, додати цедру та сіль, перемішати.

03

В окремій мисці змішати сир, попередньо збиті яйця, цукор і ванільний екстракт. Змішати обидві суміші, ретельно перемішати.

04

У розігріту олію по 1 ст. л. тіста викласти порцію пончиків, постійно перевертаючи, обсмажити до золотистого кольору. Так само вчинити з усім тістом.

05

Викласти на тарілку, застелену паперовим рушником, готові пончики, після перекласти в іншу тарілку, посипати зверху цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв