Мафіни з лохиною - Image

Мафіни з лохиною

Кількість порцій: 12Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Читаючи спосіб приготування мафінів з лохиною, вже можна відчути їх ніжний і солодкий смак. Хочеться якнайшвидше бігти в магазин за продуктами і почати їх приготування. Але бігти нікуди не потрібно, можна просто замовити продукти! Давайте почнемо! Лохина - це чи не найкраща начинка для таких все ж досить калорійних десертів. Оскільки ця ягода є дієтичним продуктом, вона підсилює обмін речовин, а тому нейтралізує калорії, які можна набрати, коли їмо випічку. При цьому вона має хоч і не дуже різкий, але все таки приємний смак. Тому мафіни з лохиною складуть вам чудову компанію на вечір, особливо якщо їх ще й при цьому запивати чаєм або ж теплим молоком. Ніжні кекси для тихого вечора!

Інгредієнти

Масло вершкове

110 г.

Борошно пшеничне

290 г.

Розпушувач

2 ч. л.

Сіль

5 г.

Цукор

250 г.

Лохина

100 г.

Яйця

4 шт.

Ваніль

2 ч. л.

Молоко

120 г.

Горіх мускатний

0,25 ч. л.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно змастити форму та посипати борошном.

02

Потім змішати борошно, сіль, розпушувач. В двох чайних ложках борошна обваляти лохину. Збити міксером на середній швидкості вершки з цукром. Потім по одному додати яйця, потім - ваніль.

03

Зменшити обороти міксера до мінімальних та всипати борошно, розмішати і поступово влити молоко. Лопаточкою вмішати лохину.

04

Розкласти тісто у формочки. Решту цукру змішати з тертим мускатним горіхом і посипати шапки мафінів.

05

Покласти форму в розігріту до 190ᵒC духовку і протримати в ній приблизно двадцять п'ять хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Мафіни з лохиною – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua